+ 36 84 519 212

Ápolás

1571Racing Sisakplexi tisztító 100ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1571
Leírás: Ápolja és tisztítja a bukósisakot és a plexit. Kiváló páramentesítő hatású üveghez és plexihez egyaránt. Hosszantartó védelmet nyújt. Eltávolítja az olaj, rovarok és szilikon okozta valamint egyéb szennyeződéseket. Lehetővé teszi a jó kilátástés a biztonságos közlekedést.Használata: Végezzünk előzetes próbát a plexin. Szennyeződés és rovarok: szórjuk fel és még nedves állapotban töröljük át egykendővel a felületet. Sisakplexi páramentesítése: szórjuk fel a felületre és hagyjuk rászáradni. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

1513Racing Multi 7 Spray 200ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1513
Leírás: Motorkerékpárok kenő-, rozsdaoldóvédő- és ápolószere. Tartósan könnyenjáróvá teszi az olyan mozgó alkatrészeket mint pl. a bowden-huzalok. Fellazítja a makacsul berozsdásodott csavarokat. Védi az összes gépjárművillamossági alkatrészt. Távol tartja a nedvességet és elősegíti a bepárásodott motor beindítását. Védelmet nyújt a korrózió ellen és ápolja a gumifelületeket. A nyikorgást és a megszorulást megakadályozza. FCKW-mentes. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

1602Racing Lánc tisztító Spray 500ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1602
Leírás: A LM Racing lánctisztító egy speciálisan kifejlesztett, válogatott oldószerek kombinációjából készült termék, mely a motorkerékpárok szerkezeti elemeinek gyors, problémamentes tisztítására és zsírtalanítására szolgál. Alkalmazása: helyezzünk a tisztítandó alkatrészeket kartonra vagy rongyra. Fújjuk be a szennyezett láncot és hagyjuk hatni a terméket. Az oldószerek elpárolgását követően a lánc zsírmentes, tiszta lesz. A további ápoláshoz használjunk Racing Lánc-spray-t vagy Racing Lánc-spray fehéret. Műanyag felületre a termék nem használható.A gumi alkatrészek tisztításhoz ne használjunk olyan edényt, mely lánctisztító folyadékot tartalmaz, mert az kikezdheti a gumifelületet. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 6

1603Racing Bukósisak belső tisztító 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1603
Leírás: A Liqui Moly Racing bukósisakbelső tisztító egy speciális hab a bukósisakok tisztítására. A Liqui Moly Racing bukósisakbelső tisztító kiküszöböli a kellemetlen szagokat és mentesít a baktériumoktól. Alkalmazása: a Liqui Moly Racing bukósisakbelső tisztítót használat előtt alaposan rázzuk fel. Permetezzük egy puha kendőre és könnyedén, egyenletesen dörzsöljük be a szövetbe. Műanyag elemek esetében végezzünk próbát egy kevésbé látható helyen, hogy nem okoz-e elszíneződést. Ne használjuk a bukósisakot közvetlenül a tisztítás után, mivel a termék vizes-alkoholos bázison alapul. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

Racing Korrózió elleni viasz 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1608
Leírás: A Racing korrózió elleni viasz egy viaszbázisú speciális konzerváló és korrózió ellen védő termék rozsdagátló tulajdonságokkal. Alkalmazása: használat előtt rázzuk fel a terméket: permetezésnél mindig függőlegesen tartsuk a dobozt. A kezelendő felületeket előzőleg alaposan tisztítsuk és szárítsuk meg. A Racing korrózió elleni viaszt szórással egyenletesen felhordjuk és hagyjuk megszáradni. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

1508Racing Lánc Spray 250ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1508
Leírás: Teljes szintetikus. Motorkerékpárlánc kenésére alkalmas. Rendkívüli tapadószilárdságú és vízálló. Behatol minden kenést igénylő helyre és ott tökéletes, vízálló kenőfilmréteget képez, amely nagy sebesség esetén sem válik le és ellenáll a nagy nyomásnak is. Fokozott korrózióvédelmet biztosít. A lánc spray védi a láncot a kopástól és megakadályozza a láncnyúlást. Klórmentes. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

7055Racing Olajcsere felfogó kanna

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO7055
Leírás:
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 4

1579Racing Defekt javító Spray 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1579
Leírás: A Racing Defektjavító spray egy speciális hatóanyag kombináció defektek szerelés nélküli elhárítására. Alkalmazható valamennyi kétkerekű, tömlős és tömlő nélküli járműhöz.Nem alkalmazható szakadt tömlőhöz, abroncshoz ill. a felni által kikoptatott gumihoz.Alkalmazása: állítsuk a kerékszelepet fél felni magasságra és engedjük ki a maradék levegőt is. A defektet okozó tárgyat (pl. szeg) lehetőleg távolítsuk el. Rázzuk fel alaposan a terméket. Hideg időjárás esetén melegítsük elő. Csavarozzuk az összekötő darabot a kerékszelepre. A dobozt függőlegesen tartva fújjuk a sprayt a tömlőbe ill. abroncsba. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

1591Racing Lánc Spray O-RING 400ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1591
Leírás: Teljes szintetikus. Motorkerékpárlánc kenésére alkalmas. Rendkívüli tapadószilárdságú és vízálló. Behatol minden kenést igénylő helyre és ott tökéletes, vízálló kenőfilmréteget képez, amely nagy sebesség esetén sem válik le és ellenáll a nagy nyomásnak is. Alkalmas O-gyűrűs-láncok kenésére. Fokozott korrózióvédelmet biztosít. A lánc spray védi a láncot a kopástól és megakadályozza a láncnyúlást. Klórmentes. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12
További kiszerelések:
LIMO1592 50ml

1509Racing Motor tisztitó 1l

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1509
Leírás: A Racing Motorkerékpár tisztító speciálisan a motorkerékpárokhoz és kerékpárokhoz kifejlesztett tisztító folyadék, mely mentes a környezetkárosító oldószerektől és foszfátoktól. Alkalmazása: a motorkerékpárt, kerékpárt, rollert – hideg állapotban – egyenletesen befújjuk. Az erősen szennyezett helyeket kiegészítésképpen kefével megtisztítjuk. A Racing Motorkerékpár tisztítót a szennyeződés mértékétől függően 5-15 percig hatni hagyjuk, majd erős vízsugárral alaposan leöblítjük.Száradás után puha kendővel áttörölgetjük. Utánfestett alkatrészek esetében az összeférhetőséget egy rejtettebb helyen ellenőrizzük (foltképződés, festékoldás). Szakszerű használat mellett a festék és műanyag károsodása nem valószínű. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 6

Liqui-Moly Hungary

8600 Siófok Papfődi u. 1.
Tel: +36/84/519-212
Fax: +36/84/519-211
E-mail: info@liqui-moly.hu

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Liqui-Moly Hungary
az Ön rendelkezésére áll:
hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton-vasárnap: zárva