+ 36 84 519 212

Kamion

blackdiamondBlack Diamond SHPD SAE 15W-40 210l

Gyártó: Black Diamond
Rendelési kód: LIMO0208
Leírás: Az SHPD 15W-40 haszongépjármű motorolaj olyan többtartományú ásványi olaj, mely a legnagyobb teljesítmény tartalékokkal rendelkezik, és amelyet speciálisan az újgenerációs (EURO II) turbó vagy hagyományos szívó diesel üzemű motorokhoz fejlesztettek ki. Hosszabb olajcsere intervallumokhoz is alkalmas. (60.000 km). Nagy mennyiségű szilárd Carbon Graphite adalékának köszönhetően olajtípustól és viszkozitástól függetlenül egy nagy megterhelést tűrő csúszófilm réteget képez minden súrlódó és csúszó felületen. Ez a Carbon Graphite bevonat csökkenti a súrlódási ellenállást, és lehetővé teszi a motor könnyűfutását a legextrémebb körülmények között. Használatával minimálisra csök-kenthető az üzemanyag és az olajfogyasztás. Jelentős kopáscsökkentő hatása miatt kevesebb üzemzavar és megnövelt kényszerfutás érhető el.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 1
További kiszerelések
LIMO0209 60Liter
LIMO0230 20Liter

blackdiamondBlack Diamond SHPD BASIC 10W40 210l

Gyártó: Black Diamond
Rendelési kód: LIMO0246
Leírás: Az SHPD BASIC 10W-40 haszongépjármű motorolaj olyan többtartományú ásványi olaj, mely a legnagyobb teljesítmény tartalékokkal rendelkezik, és amelyet speciálisan az újgenerációs (EURO II) turbó vagy hagyományos szívó diesel üzemű motorokhoz fejlesztettek ki. Hosszabb olajcsere intervallumokhoz is alkalmas. (60.000 km). Nagy mennyiségű szilárd Carbon Graphite adalékának köszönhetően olajtípustól és viszkozitástól függetlenül egy nagy megterhelést tűrő csúszófilm réteget képez minden súrlódó és csúszó felületen. Ez a Carbon Graphite bevonat csökkenti a súrlódási ellenállást, és lehetővé teszi a motor könnyűfutását a legextrémebb körülmények között. Használatával minimálisra csökkenthető az üzemanyag és az olajfogyasztás. Jelentős kopáscsökkentő hatása miatt kevesebb üzemzavar és megnövelt kényszerfutás érhető el.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 1
További kiszerelések
LIMO0247 60Liter
LIMO0248 20Liter

blackdiamondBlack Diamond UHPD SAE 10W-40 210l

Gyártó: Black Diamond
Rendelési kód: LIMO0210
Leírás: Az UHPD 10W-40 modern kenéstechnológiával előállított részszintetikus olaj. A kiváló viszkozitási tényezőjű SAE 10W-40 modern motorolaj egész évben használható, különösen nehézdiesel-motorokhoz használható. Nagy mennyiségű szilárd Carbon Graphite adalékának köszönhetően olajtípustól és viszkozitástól függetlenül egy nagy megterhelést tűrő csúszófilm réteget képez minden súrlódó és csúszó felületen. Ez a Carbon Graphite bevonat csökkenti a súrlódási ellenállást, és lehetővé teszi a motor könnyűfutását a legextrémebb körülmények között. Használatával minimálisra csökkenthető az üzemanyag és az olajfogyasztás. Jelentős kopáscsökkentő hatása miatt kevesebb üzemzavar és megnövelt kényszerfutás érhető el. Hosszabb olajcsere intervallumokhoz is alkalmas.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 1
További kiszerelések
LIMO0211 60Liter
LIMO0231 20Liter

blackdiamondBlack Diamond UHPD EXTRA SAE 10W-40 210l

Gyártó: Black Diamond
Rendelési kód: LIMO0214
Leírás: Az UHPD EXTRA 10W-40 kifejezetten haszongépjárművek számára fejlesztett csúcsminőségű részszintetikus motorolaj. A kiváló kenőtulajdonságokkal rendelkező motorolaj, azon tehergépjárművek számára lett kifejlesztve, amelyeket a kipufogógázok minimális kibocsátására fejlesztett motorokkal gyártottak. A szükséges olajcserék közti időintervallum extrém hosszú. Nagy mennyiségű szilárd Carbon Graphite adalékának köszönhetően olajtípustól és viszkozitástól függetlenül egy nagy megterhelést tűrő csúszófilm réteget képez minden súrlódó és csúszó felületen. Ez a Carbon Graphite bevonat csökkenti a súrlódási ellenállást, és lehetővé teszi a motor könnyűfutását a legextrémebb körülmények között. Használatával minimálisra csökkenthető az üzemanyag és az olajfogyasztás. Jelentős kopáscsökkentő hatása miatt kevesebb üzemzavar és megnövelt kényszerfutás érhető el. Az UHPD EXTRA 10w-40 rendelkezik a szintetikus motorolajokra jellemző nagyon kedvező hidegindítási tulajdonsággal, amely alacsony külső hőmérséklet mellett is tökéletes motorvédelmet biztosít, és használatával megfigyelhetően csökken az üzemanyag fogyasztás. Hosszabb olajcsere intervallumokhoz is alkalmas. (175.000 km). A 100 000 km-es olajcserék közti intervallum, és az így elért rövidebb állásidők is segítik az optimális gazdaságossági tényezők elérését.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 1
További kiszerelések
LIMO0215 60Liter
LIMO0232 20Liter

blackdiamondBlack Diamond Top Tec 4050 10W40 210l

Gyártó: Black Diamond
Rendelési kód: LIMO0254
Leírás: A TOP TEC 4050 10W-40 kifejezetten haszongépjármű-vek számára fejlesztett csúcsminőségű, speciálisan olyan optimális füstgáz- beállítású haszongépjármű-motorokhoz amelyek rendelkeznek dizel részecskeszű-rővel DPF/CRT (Euro IV, Euro V), melyeknél az olaj-csere intervallum 120.000 km-ig terjed. Az alkalmazott SAE 10W-40 viszkozitási osztályba tartozó hidrokrack- és PAO-alapolajok rendkívüli folyási jellemzőket ered-ményeznek, ezáltal jelentősen csökkentik az üzem-anyag-fogyasztást. A legkorszerűbb adaléktechnológia optimális kopásvédelmet biztosít, mely megfelel a kor-szerű haszongépjármű dízelmotorok állította legmaga-sabb követelményeknek. Csak nehézdízelmotorokhoz ajánlott. A legújabb alacsony károsanyag kibocsátású SCR rendszerű motorokhoz készült.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 1
További kiszerelések
LIMO0253 60Liter
LIMO0252 20Liter

blackdiamondBlack Diamond UHPD ULTRA FE 5W30 210l

Gyártó: Black Diamond
Rendelési kód: LIMO0243
Leírás: Az UHPD ULTRA FE 5W-30 kifejezetten haszongépjárművek számára fejlesztett csúcsminőségű részszintetikus motorolaj. A kiváló kenőtulajdonságokkal rendelkező motorolaj, azon tehergépjárművek számára lett kifejlesztve, amelyeket a kipufogógázok minimális kibocsátására fejlesztett motorokkal gyártottak. A szükséges olajcserék közti időintervallum extrém hosszú. Nagy mennyiségű szilárd Carbon Graphite adalékának köszönhetően olajtípustól és viszkozitástól függetlenül egy nagy megterhelést tűrő csúszófilm réteget képez minden súrlódó és csúszó felületen. Ez a Carbon Graphite bevonat csökkenti a súrlódási ellenállást, és lehetővé teszi a motor könnyűfutását a legextrémebb körülmények között. Használatával minimálisra csökkenthető az üzemanyag és az olajfogyasztás. Jelentős kopáscsökkentő hatása miatt kevesebb üzemzavar és megnövelt kényszerfutás érhető el. Az UHPD ULTRA FE 5W-30 rendelkezik a szintetikus motorolajokra jellemző nagyon kedvező hidegindítási tulajdonsággal, amely alacsony külső hőmérséklet mellett is tökéletes motorvédelmet biztosít, és használatával megfigyelhetően csökken az üzemanyag fogyasztás. Hosszabb olajcsere intervallumokhoz is alkalmas. (175.000 km).
A 100 000 km-es olajcserék közti intervallum, és az így elért rövidebb állásidők is segítik az optimális gazdaságossági tényezők elérését.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 1
További kiszerelések
LIMO0244 60Liter
LIMO0245 20Liter

blackdiamondBlack Diamond Synthoil SAE 5W-40 210l

Gyártó: Black Diamond
Rendelési kód: LIMO0224
Leírás: A SYNTHOIL 5W-40 motorolaj kiváló minőségű és tulajdonságú szintetikus alapolajból és a motorolajokra vonatkozó legmagasabb teljesítményszinteket biztosító adalékrendszer felhasználásával előállított termék. Nagy viszkozitási indexének köszönhetően speciális hidegfolyási tulajdonságokkal rendelkezik, így a téli üzemeltetés során mindvégig tökéletes motorvédelmet biztosít, véd az ilyenkor jellemző intenzív kopástól. Lehetővé teszi a gondmentes hidegindítást, kíméli a jármű akkumulátorát. A szintetikus olajokra jellemzően kiváló oxidációs stabilitása folytán tartósan magas motorhőmérséklet alatt is megőrzi eredeti tulajdonságát. A Carbon Graphite bevonat csökkenti a súrlódási ellenállást, és lehetővé teszi a motor könnyűfutását a legextrémebb körülmények között. Használatával minimálisra csökkenthető az üzemanyag és az olajfogyasztás. Jelentős kopáscsökkentő hatása miatt kevesebb üzemzavar és megnövelt kényszerfutás érhető el. Hosszabb olajcsere intervallumok-hoz is alkalmas.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 1
További kiszerelések
LIMO0225 60Liter
LIMO0235 20Liter

Liqui-Moly Hungary

8600 Siófok Papfődi u. 1.
Tel: +36/84/519-212
Fax: +36/84/519-211
E-mail: info@liqui-moly.hu

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Liqui-Moly Hungary
az Ön rendelkezésére áll:
hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton-vasárnap: zárva