+ 36 84 519 212

Üveg ápolás

1517Szélvédőtisztító Szuper koncentrátum 50ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1517
Leírás: A Liqui Moly Szélvédőtisztító koncentrátum citrus illatú ablaktisztító folyadék a szélvédőmosó berendezéshez. Eltávolítja az olaj, szilikonlerakódást és a rovarok által okozott szennyeződéseket, foltmentesen szárad.Nem károsítja a gépjármű gumi, műanyag részeit és a fényezett felületeket. Csak nyári felhasználásra.Alkalmazása:Higítatlan vagy vízzel higított állapotban töltsük a mosótartályba. Higítási arány: 50ml szélvédő tisztító koncentrátum elegendő 5 liter vízhez. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 40

1512Szélvédőtisztító hab spray 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1512
Leírás: Feloldja és eltávolítja a szilikon, nikotin és rovarok okozta valamint az olajos és zsíros szennyeződéseket.Használata: Használat előtt jól rázzuk fel! Egyenletesen permetezzük fel a felületre, majd hagyjuk rövid ideig kifejteni a hatását és egy tiszta kendővel vagy papírkendővel töröljük le. Belső és külső használatra egyaránt alkalmas. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

1514Szélvédőtisztító koncentrátum 1l

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1514
Leírás: A Liqui Moly Szélvédőtisztító koncentrátum citrus illatú ablaktisztító folyadék a szélvédőmosó berendezéshez. Eltávolítja az olaj, szilikonlerakódást és a rovarok által okozott szennyeződéseket, foltmentesen szárad.Nem károsítja a gépjármű gumi, műanyag részeit és a fényezett felületeket. Csak nyári felhasználásra.Alkalmazása:Higítatlan vagy vízzel higított állapotban töltsük a mosótartályba. Higítási arány: 100ml szélvédő tisztító koncentrátum elegendő 1 liter vízhez. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

1519Szélvédőtisztító Szuper koncentrátum 250ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1519
Leírás: A Liqui Moly Szélvédőtisztító koncentrátum citrus illatú ablaktisztító folyadék a szélvédőmosó berendezéshez. Eltávolítja az olaj, szilikonlerakódást és a rovarok által okozott szennyeződéseket, foltmentesen szárad.Nem károsítja a gépjármű gumi, műanyag részeit és a fényezett felületeket. Csak nyári felhasználásra.Alkalmazása:Higítatlan vagy vízzel higított állapotban töltsük a mosótartályba. Higítási arány: 100ml szélvédő tisztító koncentrátum elegendő 10 liter vízhez. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 6

1543Bogártisztító Spray 500ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1543
Leírás: A Bogártisztító spray speciális hatóanyagainak köszönhetően oldja a tipikus helyeken lerakódó rovarmaradványokat (protein, vér, kitin), melyek azután rövid hatóidőt követően vízzel könnyedén eltávolíthatók. A Bogártisztító sprayt rendkívüli hatékonyság és biológiai lebonthatóság jellemzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 6

Liqui-Moly Hungary

8600 Siófok Papfődi u. 1.
Tel: +36/84/519-212
Fax: +36/84/519-211
E-mail: info@liqui-moly.hu

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Liqui-Moly Hungary
az Ön rendelkezésére áll:
hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton-vasárnap: zárva