+ 36 84 519 212

Olajadalékok

1040MoS2-Sebességváltó olaj adalék 20g

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1040
Leírás: Lehetővé teszi a simább váltást, halkabb és könnyebb futást. Kopáscsökkentő. Alkalmas minden sebességváltó-, differenciál- és kormányműhöz. Csökkenti a váltóműzajt és a javítás gyakoriságának számát. Növeli az üzembitonságot és a terhelhetőséget. MoS2 tartalma révén kényszerfutási sajátságot eredményez. Alkalmas az összes kereskedelmi forgalomban kapható szokásos sebváltóolajhoz.Alkalmazása: Elegendő 1 liter sebességváltóolajhoz. Nagyfokú súrlódáscsökkentő hatása miatt nem alkalmazható teljes automata sebességváltókhoz és olajfürdős folyadékkupplungokhoz.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

1011MoS2-Motorolaj adalék 125ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO8378/1011
Leírás: Az MoS2 egy kis súrlódási együtthatójú, szilárd ásványi kenőanyag, mely minden súrlódó és csúszó felületen egy nagy terhelést bíró csúszófilmréteget képez. Csökkenti a súrlódást és garantálja a motor könnyebb futását. Előnyei: jelentős üzemanyag- és olajmegtakarítás, tudományosan bizonyítottan 50 % feletti hatásfokú kopáscsökkenés, kevesebb üzemzavar és kényszerfutás. Turbo- és katalizátortesztelt.Alkalmazása: Motorolajhoz történő adagolás minden benzin- és dieselüzemű motornál. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12
További kiszerelések:
LIMO1012 200ml
LIMO2182 300ml
LIMO1013 500ml

2640Motoröblítő adalék 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO2640
Leírás: A “Liqui Moly Engine Flush” olyan olajban oldható detergensekből és hőnek ellenálló diszpergálóból álló rendkívül hatékony hatóanyagkombináció, mely gyorsan és egyszerűen eltávolítja a fekete olajiszapot és más égéstermékeket a motorból és a forgattyúházból.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 20

2672Visco Stabil 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO8377/2672/1017
Leírás: Csökkenti az olajfogyasztást. Stabilan tartja a motorolajak viszkozitását az állandó olajnyomás érdekében. A legzordabb üzemi feltételek között is kiváló védelmet nyújt a motorolajok mechanikus nyírási vesztesége ellen. Megakadályozza a gyakori hidegindítás okozta motorolajhígulást.A mozgó motoralkatrészek jobb tömítettsége révén csökken az olajfogyás. Ezért különösen az öregebb autókhoz alkalmas. Csökkenti a szelepemelő-hidrotőke-zajokat.Alkalmazása:Minden ásványi és szint. benzin- és dieselmotorolajhoz. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 1

2180Olajadalék 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO2180
Leírás: A Liqui Moly Oil Treatment Additiv egy multifunkcionális, nagyteljesítmény-adalék, mely a súrlódás és kopás csökkentésére, valamint a viszkozitás stabilizálására szolgál. A legnehezebb körülmények között is kiküszöböli a motorolaj viszkozitásának csökkenését és óvja a motort a kopástól. Az Oil Treatment a legkorszerűbb adaléktechnológián alapszik.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 20

8382Hidrotőketisztító adalék 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO8382/2698/1009
Leírás: A hidrotőke optimális működéséhez szükséges. Csökkenti a hidrotőke kopását és a fémes zajokat. Tisztítja a szelepeket és a furatokat. Benzin és diesel üzemű motorokhoz. Turbo- és katalizátortesztelt.Felhasználása: 300 ml elegendő 6 liter motorolajhozz. Hozzáadható minden fajta ásványi és szintetikus olajhoz. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 1

1042Sebváltó olajfolyás stop 50ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1042
Leírás: Megállítja a csöpögés általi olajveszteséget a hajtóműnél.Regenerálja a megkeményedett tömítéseket. Nincs többé környezetszennyező olajfolt.Megakadályozza a sebességváltó és differenciálmű olajveszteségét. Védi a kupplungot az elolajosodástól, megakadályozza a hiányos kenést és a túl alacsony olajszint miatti hajtóműkárosodást.Alkalmazása: 1 tubus elegendő 1 liter hajtóműolaj mennyiségig. Nagyobb töltési mennyiségeknél 2 tubust alkalmazzunk. Hozzáadás bármely tetszőleges időpontban és minden hajtóműolajcserekor. Nem alkalmas automata sebességváltóhoz. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

8375Olajfogyás Stop 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO8375
Leírás: Véget vet a környezetszennyező olajfoltoknak az utcán és a garázsban. Regenerálja a motortömítéseket és csökkenti a dugattyúgyűrűknél az olajfogyasztást (az állandóviszkozítás révén) és a szelepvezetékeknél (a regenerált tömítések révén). Megakadályozza a kékes színű kipufogófüst keletkezését. Kiegyenlíti a viszkozításcsökkenést és csökkenti a motorzajt.Alkalmazása: Minden benzin- és dieselüzemű motorhoz, minden kereskedelemben forgalmazott motorolajhoz alkalmas. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 1

2512Automataváltó tisztító 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO2512
Leírás: Egy nagyon hatékony tisztító oldat amely a nem kívánt lerakódásokat maradéktalanul feloldja az automata sebességváltóban, ezáltal biztosítva az optimális működést, megnöveli az élettartamot.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

5200Olajiszap öblítő 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO5200/2673
Leírás: Kiküszöböli az olajsárképződést.Tisztítja a motorbelsőt. Biztosítja az olajellátást és a kenést.A megnyújtott olajcsere intervallumok, kisebb mennyiségű olajtöltet, a soványan, üzemanyagszegényen beállított motorok – és az ezzel megnövekedett nitrogénmonoxid szint – fekete olajsárképződéséhez vezetnek a motorban. Ez az olajsár eltömíti az olajszűrőket és az olajfuratokat. Az olajellátás félbeszakad, ami motorkárosodáshoz vezet. Az olajsáröblítő kimossa a fekete olajsarat és azt az olaj tetején lebegésben tartja. Olajcserekor az olajsarat az olajjal együtt leeresztjük. A motor újból tiszta lesz.Alkalmazása: Minden benzin- és dieselüzemű motorhoz (katalizátoros és turbóhoz is), minden kereskedelemben forgalmazott motorolajhoz alkalmas. A 300 ml-es adag elegendő a max. 5 liter olajfeltöl-tésű motorokhoz. Az olajsár-öblítő hozzáadagolása után a szokásos módon közlekedjünk még az autóval 100 – 300 kilométert (kerüljük a teljes megterhelésű üzemeltetést). Ezután cseréljünk motorolajat és szűrőt.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

5135Automataváltó és szervo olajadalék 250ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO5135
Leírás: Javítja a kapcsolási folyamatot és megállítja az olajszivárgást. Optimalizálja a kormányszervo működését, csökkenti a hangját.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 12

1019Motor Clean 500ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1019
Leírás: Kiöblíti és kitisztítja belülről a motort. A nagyhatékonyságú tisztítóadalékok feloldják az olajsár és lakkalkotókat, beborítják a szilárd részecskéket és a folyékony szennyeződéseket. Olajcserekor a fáradt olajjal együtt leeresztésre kerül. Egy ilyen módon előkészített olajcsere után a friss olaj ki tudja bontakoztatni maximális teljesítőképességét: A motor újból maximális teljesítményt tud nyújtani. Kopásmentesebb futás. Optimalizált kipufogógázértékek. Megakadályozza a hiányos kenést.Alkalmazása: Olajcsere ELŐTT adjuk hozzá a motorolajhoz. Körülbelül 10 perc üresjárat után engedjük le a fáradtolajat, cseréljünk szűrőt és töltsük be a friss olajat. 500 ml elegendő max. 5 liter olajtartalmú motorokhoz. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 6

3721Cera Tec olajadalék 300ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO3721
Leírás: Hexagonális bórnitrid (BN) bázisú, mikrokerámiás kenőanyag-szuszpenzió. A grafitéhoz hasonló lamináris szerkezet csökkenti a súrlódást ill. kopást és kiküszöböli a direkt fém / fém kapcsolatot. A < 0,5 µm-es szemcseméretnek köszönhetően maximális szűrhetőséget garantál és védelmet nyújt a szilárd kenőanyagrészecskék leülepedése ellen.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 6

1018Motor Protect 500ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1018
Leírás: Teljes szintetikus motorolajadalék. Jelentősen csökkenti a kopást. A jó nyomásálló, kopáscsökkentő adalékok a motor egymással érintkező súrlódó felületein kialakítanak egy nagyon vékony, a kopási feltételek között formálódó és csúszós réteget, amely min. 50.000 km-ig fejti ki hatását. Előnyei: Jelentős kopáscsökkenés. Hosszab motorélettartam. A jó súrlódási tulajdonságok révén csökken az üzemanyagfogyasztás és a károsanyagkibocsátás. Jó motorteljesítmény, nyugodtabb motorüzemelés.Alkalmazása: Az olajcsere UTÁN történik az adalék hozzáadása a frissolajhoz, 500 ml elegendő max.5 liter olajtartalmú motorokhoz. A motorvédő adalék hozzáadása a kiváló kopáscsökkentő teljes szintetikus könnyűfutású olajokhoz még kb.35 %-kal tovább csökkenti a kopást. Hosszú távon kifejtett hatás: 50.000 km-re. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 6

1007Gear Protect 80ml

Gyártó: Liqui Moly
Rendelési kód: LIMO1007
Leírás: 100.000 km-re elegendő hatásfokú. A legmodernebb technológia szerinti additiv magas nyomás és kopás elleni védelemhez. Csökkenti a súrlódást és a kopást Váltóművek, mellékhajtóművek és differenciálművek részére alkalmas Alkalmazása: Tartalma elegendő 2 liter sebességváltóműolajhoz. Nem alkalmas teljes automata sebességváltókhoz súrlódáscsökkentő tulajdonsága miatt.A csomagolásban található kanül segítségével csapoljunk le 80 ml váltóműolajat ( a jelölésig) és azt az előírás szerint kezeljük a hulladékeltávolításkor.. A fémbemaródásig végzett teherhordóképesség vizsgálat szerint a Gear Protect-tel 100 %-kal nagyobb biztonság érhető el. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Mennyiségi egység: db
Csomagolási egység: 6

Liqui-Moly Hungary

8600 Siófok Papfődi u. 1.
Tel: +36/84/519-212
Fax: +36/84/519-211
E-mail: info@liqui-moly.hu

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Liqui-Moly Hungary
az Ön rendelkezésére áll:
hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton-vasárnap: zárva