+ 36 84 519 212

Pont gyűjtó akció

Kedves Liqui Moly kereskedő partner!

A Liqui Moly kenőanyagok gyártásakor a legnagyobb hangsúlyt mindig az eredeti német minőség a páratlan termékszerkezet valamint a motor és gyártmány specifikus termékek kapják. Ennek a hármas szempontrendszernek köszönhető, hogy a Liqui Moly méltán elismert világcég és Európában is a legjelentősebb gyártó a kenőanyagok piacán. Azonban a sok éves tapasztalat, az igényes formatervezés, a folyamatos fejlesztések és a csúcstechnológia a gyártásban is kevés lenne ahhoz, hogy a Liqui Moly átütő sikereket érjen el a vásárlók körében. A vállalat és a termékek népszerűsítése, a vásárlók elégedettsége közös küldetésünk.

A Liqui Moly-nál mindannyian azért dolgozunk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek termékeinkkel, és elégedettségük tovább növelje a vásárlók körét. De mit ér egy jó termék és egy kiváló marketing-stratégia, ha nincs, aki eljuttatja az üzenetet a vásárlókhoz? Ha egy felhasználó eldönti, hogy Liqui Moly terméket vásárol, akkor nem velünk, hanem Önnel találkozik és Öntől kér szakmai tanácsot, illetve segítséget. Ön az, aki értékesíti a terméket és a termékkel együtt azt az üzenetet is, amelyet a német Liqui Moly márka fémjelez.

Eredményességünk és sikerünk tehát nem utolsó sorban Önön múlik. Mi a Liqui Moly-nál, célkitűzéseink tükrében, az értékesítők és a kereskedők munkáját a legfontosabb küldetésnek tartjuk. Önt és munkatársait szeretnénk arra ösztönözni, hogy munkájuk jelentőségét Önök is átérezzék, mert hisszük, hogy csak az Önök aktív közreműködésével tudunk igazán sikeres eredményeket elérni.

Éppen ezért, a Liqui Moly kenőanyagokat értékesítő kereskedő partnerek és dolgozói számára 2005. január 15. -tól ajándék-pontgyűjtő akciót indítunk “Pont a Liqui Moly”néven.
A pontgyűjtő akcióban, minden eladott liter Liqui Moly kenőanyag után meghatározott mennyiségű pont jár, amelyet minden értékesítő, kereskedő, stb. a katalógusban szereplő ajándékokra válthat be.

Őszintén reméljük, hogy az pontgyűjtő akcióval sikerül örömet szereznünk és erőt adunk Önnek és munkatársainak sikeres munkájához, így közösen, együttműködve sikerül elősegítenünk, hogy a Liqui Moly név a vásárlók számára egyet jelentsen a német minőséggel és a megbízhatósággal.

A Liqui Moly team


 Töltse le Pont gyűjtő katalógusunkat

 

 

 

 

 
JÁTÉKSZABÁLYZAT

Ki vehet részt a Liqui Moly új ajándék-pontgyűjtő akciójában?
Minden, a Liqui Moly-val szerződéses viszonyban álló olyan kenőanyag kereskedés vezetője, dolgozója, eladója, vagy családtagja aki Liqui Moly kenőanyagok értékesítésével foglalkozik, és az internetes Webshop (http://shop.auto-doktor.hu) áruházunkban adja le a rendelését.

Mi szükséges a részvételhez?
Az ajándék-pontgyűjtő akció részletes leírását tartalmazó katalógushoz és a játékban való részvételhez ill. a pontok gyűjtéséhez a http://shop.auto-doktor.hu weboldalon regisztrálnia kell magát.

A regisztrációt itt végezheti el: http://shop.auto-doktor.hu

Hogyan jutok hozzá az ajándékkatalógushoz?
Töltse ki a fentiekben említett regisztrációs lapot, a valós adatok megadása esetén mi a katalógust hához küldjük Önnek.

Hogyan lehet a pontokat gyűjteni?
Az értékesítés során minden egyes vásárolt liter Liqui Moly kenőanyagért, a termék minőségétől függően az alábbiakban meghatározott mennyiségű pont jár. A megszerzett pontok értékes ajándékokra válthatók be. A pontgyűjtő akciókban résztvevők a pontok állását folyamatosan vezethetik, de a web-shopunkban bármikor bejelentkezés után informálódhatnak az aktuális pontegyenlegükről. A játék időtartama alatt a pontgyűjtés a játékban résztvevő Liqui Moly kenőanyagok összes termékére vonatkoznak. Kivételt képeznek a Liqui Moly akciós termékei. Pontok megszerzése csak a Liqui Moly internetes webshop (http://shop.auto-doktor.hu) áruházunkban leadott rendeléseknél érvényesek.

Milyen a pontszámítás rendszere?

Terméktípus Pontérték/egység/liter
Szintetikus olajok
10
Részszintetikus olajok
8
HC olajok
6
Adalék, Ápolás, Szerviz, stb.
4
Ásványi olajok
2
Ipari olajok
1
Hidraulika olajok
1
Egyéb termékek
1

 

Mikor aktiválódnak a pontjaim?
A pontokat a termékek megrendelésének beérkezésekor számítógépes rendszerünk számítja. A Liqui Moly jogosult a megrendelt, de ki nem szállított, ki nem fizetett termékek, illetve a stornírozott megrendelések utáni pontok visszavonására. A katalógusban szereplő termékek képei illusztrációk, köre, márkája, típusa változhat.

Hogyan válthatja be pontjait?
Minden év végi elszámolás után a felhasznált pontok nullázódnak, de a pontgyűjtés folytatódik a következő évben is a további ajándékokért. Az ajándékok kézbesítésére az igény hitelesítését követően kerül sor, lehetőség szerint 30 napon belül. A késedelmes teljesítésért a Liqui Moly felelősséget nem vállal. A Liqui Moly fenntartja magának a jogot arra, hogy a katalógusban szereplő termék helyett hasonló, vagy jobb minőségű terméket szállítson. A katalógusban szereplő termékek csak a készlet erejéig állnak rendelkezésre, a Liqui Moly-nak jogában áll egyes termékek rendelhetőségét letiltani. Az év végén a pontgyűjtő akcióban összegyűjtött pontmennyiség teljes egészében beváltásra kerül! Ha az igényelt ajándékok pontértéke nem éri el a pontgyűjtő lapon szereplő pontmennyiséget, a fennmaradó pontmennyiség elvész!

A Liqui Moly fenntartja magának a jogot arra, hogy a pont beváltás jogosságát ellenőrizze. A jogosultság ellenőrzése a Liqui Moly kenőanyag forgalom számlákkal való igazolását jelenti. Jogosulatlan pontbeváltás gyanúja esetén az ajándékok kiadása felfüggesztésre kerül. Ha nem sikerül hitelt érdemlően bizonyítani a pontbeváltás alapjául szolgáló Liqui Moly kenőanyagforgalmat, akkor a Liqui Moly az ajándék kiadását megtagadhatja.
Az ajándékok tulajdonjogának megszerzésével kapcsolatban felmerülő esetleges adó és illeték a játékost terheli. A játék visszavonását követően 30 nap áll rendelkezésre az összegyűjtött pontok beváltására. Sem a pontok, sem az ajándékok készpénzre nem válthatók!

Meddig lehet részt venni az ajándék-pontgyűjtő akcióban?
A pontgyűjtő akció első üteme 2005. január 15.-én veszi kezdetét, és minden évben újraindul.

*A pontgyűjtő akcióban való részvétel a hivatalos játékszabályok automatikus elfogadását jelenti, amelyet a résztvevők a Liqui Moly ajándékkatalógusban olvashatnak.
*A pontgyűjtő akció szervezője az ajándéktárgyak hibáiért kizárja a felelősséget, kivéve, ha a felelősség kizárását magyar jogszabályok kifejezett rendelkezései tiltják.
*A katalógusban található képek illusztrációk.
*Az ajándéktárgyak készpénzre, termékre nem válthatók.
*A változtatás jogát a Liqui Moly fenntartja. 

Liqui-Moly Hungary

8600 Siófok Papfődi u. 1.
Tel: +36/84/519-212
Fax: +36/84/519-211
E-mail: info@liqui-moly.hu

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Liqui-Moly Hungary
az Ön rendelkezésére áll:
hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton-vasárnap: zárva