+ 36 84 519 212

Bemutatkozás

LIQUI MOLY GMBH az egyik legnagyobb német vállalat, a multinacionális
olaj- és energiacsoportosulások közül. A LIQUI MOLY-nak világszerte sok leányvállalata van és több ezer dolgozót foglalkoztat. A csoport széleskörű világpiaci tevékenységet folytat, melyek között a cég megalakulása óta kiemelt szerepe van az közlekedési kenőolajok, ipari kenőanyagok, zsírok valamint a speciális termékek területén történő kutatásnak, fejlesztésnek és forgalmazásnak.

LIQUI MOLY kutatórészleg szakemberei kiváló minőségű kenőanyagok és termékek egész sorozatát fejlesztették ki. Kutatómunkájuk folyamatos, mert csak így felelhetnek meg a legújabb teljesítményi követelményeknek. A kenőolajgyártó üzemek a kutató és forgalmazó részlegekkel szorosan együttműködve állandóan tökéletesítik a már meglévő termékeket, és újakat vezetnek be.
Legjobb példa erre a németországi új üzeme, mely Európa egyik legfejlettebb, versenyképességével pedig meghatározó értékű keverőüzeme.

LIQUI MOLY teljes minőségorientáltságának bizonyítékai:

  • német megbízhatóság
  • számítógéppel vezérelt gyártás
  • minőségellenőrzés
  • környezetvédelem
  • világméretű szállítási lehetőségek.

A siófoki székhelyű AUTÓ-DOKTOR a LIQUI MOLYmagyarországi képviselete.

Feladata a LIQUI MOLY a kenőanyagok értékesítése.

LIQUI MOLY cég a kiváló technológiának és a termékek vitathatatlan minőségének köszönhetően a világpiaci versenyben az elsők között áll, ezért az AUTÓ-DOKTORkulcs fontosságú tényezőnek tartja a hazai személyzet és szolgáltatások magas szintű minősítését. Jól képzett ügynökök, műszaki szakértőcsoport és agilis személyzet elégíti ki a széleskörű vásárlóközönség igényeit.

Liqui-Moly Hungary

8600 Siófok Papfődi u. 1.
Tel: +36/84/519-212
Fax: +36/84/519-211
E-mail: info@liqui-moly.hu

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Liqui-Moly Hungary
az Ön rendelkezésére áll:
hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton-vasárnap: zárva