+ 36 84 519 212

Információ

A Liqui-Moly-ról

A LIQUI MOLY-nak világszerte sok leányvállalata van és több ezer dolgozót foglalkoztat. A csoport széleskörű világpiaci tevékenységet folytat, melyek között a cég megalakulása óta kiemelt szerepe van az közlekedési kenőolajok, ipari kenőanyagok, zsírok valamint a speciális termékek területén történő kutatásnak, fejlesztésnek és forgalmazásnak.

Bemutatkozás

A LIQUI MOLY kutatórészleg szakemberei kiváló minőségű kenőanyagok és termékek egész sorozatát fejlesztették ki. Kutatómunkájuk folyamatos, mert csak így felelhetnek meg a legújabb teljesítményi követelményeknek. A kenőolajgyártó üzemek a kutató és forgalmazó részlegekkel szorosan együttműködve állandóan tökéletesítik a már meglévő termékeket, és újakat vezetnek be.
Legjobb példa erre a németországi új üzeme, mely Európa egyik legfejlettebb, versenyképességével pedig meghatározó értékű keverőüzeme.

Kenőanyag lexikon

Kenőanyagok: az egymáson elmozduló felületek közvetlen érintkezését gátló kenéshez, vagyis a súrlódás és a kopás csökkentése érdekében alkalmazott anyagok gyűjtőneve. Csoportosításuk többféle szempont alapján történhet:

Logisztika

Legyen Önnek is országos lefedettségű futárszolgálata és elosztó raktárbázisa!
Kínált lehetőségről részletesebben olvashat, a lap alján található Road Parcel, és MPL linkre kattintva.

Pont gyújtó akció

Őszintén reméljük, hogy az pontgyűjtő akcióval sikerül örömet szereznünk és erőt adunk Önnek és munkatársainak sikeres munkájához, így közösen, együttműködve sikerül elősegítenünk, hogy a Liqui Moly név a vásárlók számára egyet jelentsen a német minőséggel és a megbízhatósággal.

Liqui-Moly Hungary

8600 Siófok Papfődi u. 1.
Tel: +36/84/519-212
Fax: +36/84/519-211
E-mail: info@liqui-moly.hu

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Liqui-Moly Hungary
az Ön rendelkezésére áll:
hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton-vasárnap: zárva